Op eigenschap zoeken

Deze pagina biedt een eenvoudige bladerinteractie voor het vinden van entiteiten met een eigenschap met een bepaalde waarde. Andere beschikbare zoekinteracties zijn de zoekpagina voor pagina-eigenschappen en de querybouwer.

Op eigenschap zoeken

Een lijst van alle pagina's met de eigenschap "Summary" met waarde "Het blokkeren van migratieroutes door waterwerken.". Omdat er een beperkt aantal resultaten is, worden ook nabije waarden weergegeven.

Hieronder staan 26 resultaten vanaf #1.

(vorige 50 | volgende 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500) bekijken.


    

Lijst van resultaten

  • Vakantiepark De Boomgaard (genomineerd Groene Innovatieprijs)  + (Genomineerd voor de Groene Innovatieprijs
    Genomineerd voor de Groene Innovatieprijs 2017. Vakantiepark de Boomgaard heeft in 2017 een nieuwe centrumvoorziening en een grote uitbreiding van het kampeerterrein gerealiseerd. Hierbij heeft de opdrachtgever geïnvesteerd in duurzaamheid. Tijdens de ontwerp en bouwfase kwam dit tot uiting in de volgende aspecten: -Ontwerp op basis van het duurzaamheidslabel "Zeer duurzaam Utiliteitsgebouw /Groenregeling" -Toepassing van vraaggestuurde groene installaties: luchtwarmtepompen, luchtbehandelingskasten met warmteterugwinning, Zonneboilers tbv warmtapwater, zonnepanelen tbv opwekking elektriciteit en een energiezuinige waterzuiveringsinstallatie voor het zwembad die het gebruik van chemicaliën beperkt. Het resultaat hiervan is een energierekening die slechts 1/3 bedraagt van de vooraf ingeschatte aanslag. -Het gebouw is opgebouwd uit zoveel mogelijk natuurlijke materialen. De draagconstructies en afwerkingen zijn voornamelijk van FSC gecertificeerd hout of plaatmateriaal. Door zoveel mogelijk te prefabriceren is afval en verspilling tijdens de bouw tot een minimum beperkt. De bouw van het centrumgebouw en de realisatie van het campingterrein is uitgevoerd door partijen uit de gemeente Veere. Alleen voor specialistisch werk (interieurbouw, zwembadinstallaties en speeltoestellen) is uitgeweken naar bedrijven buiten de gemeentegrenzen. Ook de horecafunctie wordt uitgebaat door een lokale onderneming. -De waterhuishouding wordt op het eigen terrein geregeld. Overtollig regenwater wordt afgevoerd richting de sloten van het Waterschap. -Het gebouw is primair bedoeld voor de campinggasten. De horecafunctie is openbaar toegankelijk en dit geldt ook voor de speelvoorzieningen. Het gebouw komt dus ook ten goede aan de plaatselijke bevolking.
    k ten goede aan de plaatselijke bevolking.)
  • Westerbeke Installaties (Genomineerd Groene Innovatieprijs)  + (Genomineerd voor de Groene Innovatieprijs
    Genomineerd voor de Groene Innovatieprijs 2017. Westerbeke Elektrische Installaties is erg bezig met het vergroenen van Zeeland door het aanleggen van zonnepanelen bij bedrijven, mensen thuis en natuurlijk ook op hun eigen werkplaats. De eigenaar heeft ze zelfs op zijn eigen woning. Daarnaast is er laatst een elektrische auto aangeschaft voor de afspraken en de kleinere storingen. Deze auto wordt opgeladen door middel van de zonnepanelen. De eigenaar wilt ook graag de werkbussen gaan vervangen naar elektrische werkbussen. In de werkplaats kom veel afval vrij bij de bestellingen die worden gedaan wat gescheiden (papier/plastic) wordt ingeleverd. En als elektrische installatiebedrijf kan je natuurlijk ook niet achterblijven met de verlichting van de werkplaats, deze zijn allemaal op basis van energiezuinig armaturen en (led)lampen en aanwezigheid.
    armaturen en (led)lampen en aanwezigheid.)
  • Anno Nu (genomineerd Groene Innovatieprijs)  + (Genomineerd voor de Groene Innovatieprijs 2017 Eigenaar van Anno Nu, dhr. Maljaars een enorm grote investering heeft gedaan voor een duurzame toekomst. Het pand is geïsoleerd, voorzien van zonnepanelen, warmtepomp en nieuwe ramen en kozijnen.)
  • Energie Winkel BV - TechniQ Energy (genomineerd Groene Innovatieprijs)  + (Genomineerd voor de Groene Innovatieprijs
    Genomineerd voor de Groene Innovatieprijs Energie Winkel uit Serooskerke heeft in 3 jaar tijd een eigen zonneboiler-merk ontwikkeld en op de markt gebracht. In 2017 kwam bijna 10% van alle verkochte zonneboilers uit Serooskerke. Daarnaast ontwikkelen ze met partners uit Europa een eigen warmtepomp lijn. Met recht een van de groenste innovatieve bedrijven uit de gemeente Veere.
    novatieve bedrijven uit de gemeente Veere.)
  • Ido Matthijsse vof Smederij & Handel (genomineerd Groene Innovatieprijs)  + (Genomineerd voor de Groene Innovatieprijs
    Genomineerd voor de Groene Innovatieprijs 2017 In alle bedrijfsruimtes waaronder Smederij-Werkplaats, Showroom , Magazijn, Hobbyloods Rapenburg en kantine is de TL-verlichting vervangen door LED-verlichting. Dit zijn totaal 86 stuks verlichting wat een hoge energiebesparing geeft. Verder hebben wij een nieuw sociaal ondernemend concept ontwikkeld betreft dagbesteding met houtbewerking waarbij cliënten met een licht verstandelijke beperking worden begeleid door gepensioneerde vakmensen. Omdat dit loonkosten bespaart binnen de zorg, kunnen wij met deze formule kleinschalige dagbesteding aanbieden zodat de cliënten daadwerkelijk alleen of in groepjes van hooguit 3 personen de dagbesteding kunnen volgen. Deze dagbesteding wordt aangeboden onder de naam HDAM.
    eding wordt aangeboden onder de naam HDAM.)
  • Mts. Treur (Genomineerd Groene Innovatieprijs)  + (Genomineerd voor de Groene Innovatieprijs
    Genomineerd voor de Groene Innovatieprijs 2017 Harmen Treur heeft een geheel eigen kijk op een duurzame melkproductie. Hij past zijn grondgebruik aan naar de omstandigheden. De bedrijfsvoering is biologisch en erop gericht om de bodemvruchtbaarheid optimaal te benutten zodat hij geen kunstmest hoeft te gebruiken. Hij kan het ook goed uitleggen wat hij doet. Zijn enthousiasme en kennis werkt aanstekelijk en ik zie rondom meerdere boeren zijn voorbeeld overnemen. Niet dat ze gelijk allemaal biologisch worden, maar in elk geval na gaan denken over bodemvruchtbaarheid en teelt van alternatieve gewassen. Harmen heeft in Nieuw-Zeeland stage gelopen en heeft daar veel kennis opgedaan die hij hier toepast op het thuisfront.
    an die hij hier toepast op het thuisfront.)
  • Molen d'Arke (Genomineerd Groene Innovatieprijs)  + (Genomineerd voor de Groene Innovatieprijs
    Genomineerd voor de Groene Innovatieprijs 2017. Samenwerkingsverband tussen het akkerbouwbedrijf van de heer van Nieuwenhuijzen, Molen d'Arke en Bakkerij Vader uit Oostkapelle. Omdat de vrijwilligers op Molen d'Arke zich actief inzetten voor duurzame producten in samenwerking met anderen uit de nabije omgeving, zoals voor het Oostkapels Molensteenbrood. De tarwe van boerderij Rijnsburg is van zo'n goede meelkwaliteit (er wordt gewerkt vanuit de kringloopgedachte bij de bemesting en gewasbescherming) dat er geen toevoegingen (broodverbeteraars) nodig zijn om een smakelijk en stevig brood te produceren. Op enkele honderden meters afstand wordt deze tarwe gemalen met behulp van windkracht op natuursteen (basaltlavasteen) en bakt Bakkerij Vader (ook op enkele honderden meters van de molen gelegen) er het Oostkapels Molensteenbrood van. Er zijn plannen voor nieuwe produkten die ook in de gezamenlijkheid tot stand komen. Tevens is er contact gezocht met andere stichtingen, die bij dit proces een rol willen en kunnen spelen. Er zijn ook plannen voor het verduurzamen van de molen: van historisch erfgoed naar een combinatie met modern duurzaam gebruik. Duurzaam omdat er gewerkt wordt vanuit een korte ketenlijn, waardoor de CO-2 footprint erg laag is; samenwerking binnen Oostkapelle en met instanties/ personen in de nabije omgeving; windkracht; gezonde voeding; vernieuwde duurzame functie voor de molen; vernieuwende visie.
    functie voor de molen; vernieuwende visie.)
  • Maatschap A.J. en W. de Visser (genomineerd Groene Innovatieprijs)  + (Genomineerd voor de Groene Innovatieprijs
    Genomineerd voor de Groene Innovatieprijs 2017 Maatschap de Visser is op een bijzondere manier duurzaam. Zij hebben een akkerbouwbedrijf met een traditioneel bouwplan (graan, graszaad, bieten, aardappelen, uien). Hun afzetkanaal is niet traditioneel en dat maakt het bedrijf in mijn ogen duurzaam. Zij verwerken al hun aardappelen zelf en verkopen die als verse friet aan veel restaurants, snackbars en enkele strandpaviljoens op Walcheren. De meeropbrengst die ze daarmee halen van hun aardappelen wordt in het bedrijf terug geïnvesteerd (bijvoorbeeld GPS en milieuvriendelijke afval-handling bij het maken van de friet) Daarmee maken ze het bedrijf toekomstbestendig en dus duurzaam. Het is een lokaal product dat erg wordt gewaardeerd door de inwoners en toeristen
    gewaardeerd door de inwoners en toeristen)
  • Camping Kreekebos (genomineerd Groene Innovatieprijs)  + (Genomineerd voor de Groene Innovatieprijs
    Genomineerd voor de Groene Innovatieprijs 2017. In afgelopen winterperiode is een Warmte Terug Win-unit geïnstalleerd voor het verwarmen van de speelzolder annex animatieruimte. Deze gebruikt de restwarmte uit de ruimte als energie drager om met de warmtepomp de ruimte op temperatuur te brengen. -Om ook de gasten op de camping bewust te maken dat energie op de conventionele manier eindig is, zijn dit voorjaar speciale meters/stopcontacten geplaatst per kampeerplaats. Het voordeel van deze stopcontacten is dat de camping gasten kunnen kiezen uit 6, 8 of 10 ampére elektra per plaats. Het elektraverbruik wordt hiermee, draadloos, geregistreerd per plaats. -Alle bedrijfsgebouwen worden verwarmd en gekoeld door een warmtepomp. -De zonneboiler verzorgt met de warmtepomp- boilers de gehele warmwater voorziening in de sanitaire gebouwen. De warmtepomp-boilers gebruiken de restwarmte uit de afgezogen lucht van de douches, toiletten en geurafzuiging van de toiletten voor het maken van warmwater. -De benodigde elektriciteit voor de warmtepomp wordt opgewekt door zonnepanelen. -Regenwater wordt gebruikt voor het spoelen van de toiletten en waterverbruik van de wasmachines.
    etten en waterverbruik van de wasmachines.)
  • W. en P. de Visser (genomineerd Groene Innovatieprijs)  + (Genomineerd voor de Groene Innovatieprijs
    Genomineerd voor de Groene Innovatieprijs 2017. In 2017 zijn ze begonnen om met hun bedrijf om te schakelen naar een duurzamere teelt van hun landbouwgewassen. D.m.v toevoegingen van mycorrhizaschimmels bij het zaaien van gewassen versterken ze de opname van voedingstoffen uit de bodem en versterken ze de weerbaarheid van de plant zelf. Zo is er dit jaar geen kunstmest gebruikt voor de teelt van bloemzaad. Er is na opkomst een natuurlijke bacterie gespoten die wel stikstof uit de lucht bind ter bevordering van de groei. Het is de komende jaren de bedoeling om deze manier van telen van de gewassen uit te breiden voor meerdere teelten. Dit najaar zijn er mycorrhizaschimmels toegevoegd voor een perceel stambonen en tarwe. Dit proces van omzetten naar een duurzame teelt van akkerbouwgewassen verstrijkt meerdere jaren en zal de eerste tijd ook extra kosten met zich meebrengen. Maar het is de bedoeling om het gebruik van kunstmest om te zetten naar meer organische mest en het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen sterk te verminderen omdat de plant minder vatbaar wordt voor ziektes. Wilt u zich meer verdiepen in deze materie verwijs ik u graag naar de website van biomygreen
    ik u graag naar de website van biomygreen)
  • Zonnepark Koudekerke (energieneutraal dorp)  + (Gisteren hebben we de resultaten van het o
    Gisteren hebben we de resultaten van het onderzoek 1e fase uitwerking Energieneutraal Koudekerke/Dishoek gepresenteerd aan de stuurgroep van het Dorpsplan, waarin o.a. Dorpsraad en Ondernemersvereniging zitting hebben. Men heeft zowel op het voorstel voor de opzet van energiecollectief als onderdeel van de coöperatie Zeeuwind als op het plan voor het zonnepark op de oude stortplaats positief gereageerd. Men wil e.e.a. graag volgens voorstel doorzetten. In dit verband heeft de Dorpsraad zich voorgenomen om op dinsdagavond 14 maart 2017 een bijeenkomst met het thema duurzaamheid te organiseren, na afloop van hun jaarvergadering, die meestal een half uurtje duurt. We zien dit als een prachtige gelegenheid om en het duurzaamheidsplan van de gemeente uit te dragen op dorpsniveau en tegelijkertijd de 1e fase uitwerking Energieneutraal Koudekerke/Dishoek te presenteren en het voorgenomen energiecollectief in de steigers te zetten. Als dit idee ook jullie aanspreekt dan stel ik voor dat rond de 20e januari 2017 een bijeenkomst van de klankbordgroep Energieneutraal Koudekerke/Dishoek wordt georganiseerd op het gemeentehuis, waarbij naast de leden van de klankbordgroep ook de vzt/secr. Van de Dorpsraad (Anton van Haperen, zie voor mailadres c.c.) en de vzt. Van de Ondernemersvereniging (Rien Oostdijk, zie voor mailadres c.c.) worden uitgenodigd. Dit overleg van de klankbordgroep heeft dan tot doel om het rapport uitwerking 1e fase definitief te maken en de bijeenkomst van 14 maart vorm te geven en voor te bereiden.
    4 maart vorm te geven en voor te bereiden.)
  • Go Fresh calculator  + (Go fresh calculator.)
  • Goed leven  + (Goed leven door beter leven.)
  • Over-Leven met Kanker  + (Goede informatievoorziening over het omgaan met kanker.)
  • Climate Adaptation in Coastal Areas  + (Governments, business, NGOs and society ha
    Governments, business, NGOs and society have a need to adapt to climate change effects, like sea level rise, extreme weather and pluvial flooding, drought and heat stress. Delta areas are important areas for trade, industry, agriculture living, recreation and nature. The combination of all these functions in the scarce space available makes delta areas and societies vulnerable for climate change effects. This living lab Climate Adaptation focuses on the transition towards climate proof and water robust delta areas. The research is applied and multidisciplinary, The aim is to develop together with the relevant actors new instruments for climate adaptation, including enhanced assessments of risk and impact, innovative technological and/or social solutions, and governance arrangements.
    al solutions, and governance arrangements.)
  • Opbrengsten rekenen groep 8  + (Groep 8 uit het schooljaar 2015-2016 heeft
    Groep 8 uit het schooljaar 2015-2016 heeft, als het gaat om de CITO eindscores, niet volgens de landelijke eisen gescoord en wanneer dit nog een keer gebeurt ontstaan er als gevolg problemen met de onderwijsinspectie. Om dit te voorkomen wordt er onderzoek gedaan naar hoe de opbrengsten, wat betreft één vakgebied, in de huidige groep 8 van CBS de Zevensprong te Krabbendijke worden vergroot. Deze groep heeft op het vakgebied rekenen in de vorige schooljaren wat achterstanden laten zien wat betreft de gemiddelde norm. Daarom moet met behulp van dit onderzoek erachter worden zien te komen op welke manier en door middel van welke werkvormen en aanpakken de opbrengsten van rekenen kunnen worden vergroot.
    ngsten van rekenen kunnen worden vergroot.)
  • Groot Baggerwerk  + (Grote bagger-investeringen in het watersysteem t.b.v. een goede doorstroming, waterafvoer en -kwaliteit.)
  • Groot Baggerwerk  + (Grote bagger-investeringen in het watersysteem t.b.v. een goede doorstroming, waterafvoer en -kwaliteit.)
  • Ion Exchange Lab Set-up  + (HZ and Evides are studying the effects of
    HZ and Evides are studying the effects of various operational settings of the ion exchange (IEX) process on the demineralization efficiency and TOC (total organic carbon) removal. An automated lab setup is currently being put into place at HZ and various operational settings need to be tested, starting with demi water and inert resins, and expanding towards cation and anion resins combined with drinking water, including the regeneration processes. The current work incorporates installing system components, checking system integrity and testing process control and alarms with LabView. For more information on this assignment, please contact Hans Cappon.
    is assignment, please contact Hans Cappon.)
  • Partner en kinderen  + (Haar man heeft veel geregeld. De kinderen waren betrokken.)
  • Relatie onder druk  + (Haar man kan niet goed praten over zijn gevoelens en vindt het moeilijk om hulp te accepteren. Zij ondervindt een gedragsverandering door haar medicatie wat de relatie verder onder druk zet.)
  • Steun van de familie  + (Haar moeder deed veel voor het gezin. Dat was een grote steun, maar gaf ook wel eens spanningen. De relatie met één van de zussen is verdiept.)
  • Try  + (Hello world!)
  • Het Nieuwe Samenspel  + (Het Nieuwe Samenspel is ...)
  • Vispassage en 4 stuwen Othene  + (Het blokkeren van migratieroutes door waterwerken en droogte en/of natte gevoelige gronden. Verkleinen verschillen zomer- en winterpeil.)
  • Vispassage en 4 stuwen Othene  + (Het blokkeren van migratieroutes door waterwerken en droogte en/of natte gevoelige gronden. Verkleinen verschillen zomer- en winterpeil.)
  • Verkennen van vergroten Captatiegebied Vlaamse Polders  + (Het borgen van de zoetwatervoorziening van de regio.)
  • Verkennen van vergroten Captatiegebied Vlaamse Polders  + (Het borgen van de zoetwatervoorziening van de regio.)
  • Duurzame samenleving - bodemplaat  + (Het integrale model.)
  • Student-centered learning environment  + (Het opzetten van een wiki voor het RCEE. Betreft in eerste instantie een pilot.)
  • Proces  + (Het proces ...)
  • DZH Overleven met kanker  + (Het project ‘Overleven met Kanker’ wil bij
    Het project ‘Overleven met Kanker’ wil bijdragen in de ontwikkeling van de eigen kracht van mensen die kanker krijgen door naar de kwaliteit van de informatievoorziening te kijken. Goede informatie op het goede moment, op de goede manier gebracht en met de goede inhoud helpt mensen om met kanker om te gaan, zowel psychisch, lichamelijk als sociaal. De groep focust daarbij op vier onderwerpen: # de patiënt meer centraal stellen in het zorgpad door de ervaringen van patiënten een plek te geven; # mensen die zelf kanker hebben gehad (ervaringsdeskundigen) een rol geven in het andere mensen leren omgaan met kanker (copingstrategieën bij mensen); # ontsluiten en up to date houden van een sociale kaart met wat er is in Zeeland op het gebied van kanker te vinden is, zowel voor mensen die kanker hebben, hun naasten en professionals; # informatie over handelingsperspectieven voor patiënten via deze kennisbank ontsluiten.
    patiënten via deze kennisbank ontsluiten.)
  • Project Kaaienroute Middelburg  + (Het project ‘herinrichting Kaaienroute’ is
    Het project ‘herinrichting Kaaienroute’ is een burgerparticipatieproject van de gemeente Middelburg. Een groep burgers uit de omgeving heeft samen het idee en de opzet over de vernieuwing van een voorheen erg drukke weg op zich genomen. Door de aanleg van een nieuwe rondweg is er ruimte gekomen voor een vernieuwing van de oude Kaaienroute. De projectgroep heeft zich hiervoor over een aantal onderwerpen gebogen, zoals: verkeer, groen en veiligheid. Dit onderzoek richt zich op de ervaringen die de burgers van de projectgroep hebben ondervonden. Het doel hiervan is om de ervaringen van deze samenwerking tussen burgers en overhead te gebruiken bij volgende projecten. De gemeente is van plan om vaker burgers te betrekken bij projecten die rechtstreeks de belangen van burgers raken. Verder wenst de gemeente antwoord te krijgen op de vraag hoe bij burgerparticipatieprojecten een grotere reactiegroep gecreëerd kan worden.
    grotere reactiegroep gecreëerd kan worden.)
  • Project Kaaienroute Middelburg  + (Het project ‘herinrichting Kaaienroute’ is
    Het project ‘herinrichting Kaaienroute’ is een burgerparticipatieproject van de gemeente Middelburg. Een groep burgers uit de omgeving heeft samen het idee en de opzet over de vernieuwing van een voorheen erg drukke weg op zich genomen. Door de aanleg van een nieuwe rondweg is er ruimte gekomen voor een vernieuwing van de oude Kaaienroute. De projectgroep heeft zich hiervoor over een aantal onderwerpen gebogen, zoals: verkeer, groen en veiligheid. Dit onderzoek richt zich op de ervaringen die de burgers van de projectgroep hebben ondervonden. Het doel hiervan is om de ervaringen van deze samenwerking tussen burgers en overhead te gebruiken bij volgende projecten. De gemeente is van plan om vaker burgers te betrekken bij projecten die rechtstreeks de belangen van burgers raken. Verder wenst de gemeente antwoord te krijgen op de vraag hoe bij burgerparticipatieprojecten een grotere reactiegroep gecreëerd kan worden.
    grotere reactiegroep gecreëerd kan worden.)
  • Waterschap Scheldestromen  + (Het regionale Waterschap Scheldestromen sp
    Het regionale Waterschap Scheldestromen speelt een cruciale rol binnen het Robuust Watersysteem met betrekking tot het laten oplijnen van geplande investeringen en operationele budgetten die een bijdrage kunnen leveren aan de implementatie van het Robuust Watersysteem. Het gaat hierbij om watersysteem management evenals grensoverschrijdend watermanagement in relatie met de Provincie Vlaanderen. Daarnaast spelen de duurzaamheidsprogramma's binnen de stedelijke waterketen en afvalwaterzuivering faciliteiten in overeenstemming met de omliggende industrie. Het Waterschap is bereid in cofinanciering te voorzien binnen een volwaardige samenwerking tussen de partners in de regio. Dit vereist het opnieuw bekijken van de eigen kerntaken wat betreft de (maatschappelijke) verantwoordelijkheden.
    (maatschappelijke) verantwoordelijkheden.)
  • Verkennen Kleine Stellepolder als Waterbergingslocatie  + (Het vergroten van het waterbergend vermogen van Evides.)
  • Verkennen Kleine Stellepolder als Waterbergingslocatie  + (Het vergroten van het waterbergend vermogen van Evides.)
  • Landschapsuitvoeringsplan Assenede  + (Het versterken van de kwaliteit van landschap, natuur en de samenhang tussen ruimtelijke en landschappelijke plannen en de vraag naar concrete projecten.)
  • Landschapsuitvoeringsplan Entree Terneuzen  + (Het versterken van de kwaliteit van landschap, natuur en de samenhang tussen ruimtelijke en landschappelijke plannen en de vraag naar concrete projecten.)
  • Landschapsuitvoeringsplan Assenede  + (Het versterken van de kwaliteit van landschap, natuur en de samenhang tussen ruimtelijke en landschappelijke plannen en de vraag naar concrete projecten.)
  • Landschapsuitvoeringsplan Entree Terneuzen  + (Het versterken van de kwaliteit van landschap, natuur en de samenhang tussen ruimtelijke en landschappelijke plannen en de vraag naar concrete projecten.)
  • Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig  + (Het vrijwilligerssteunpunt van Stichting W
    Het vrijwilligerssteunpunt van Stichting Welzijn Middelburg fungeert als maatschappelijk makelaars: we brengen mensen die vrijwilligerswerk zoeken in contact met lokale vrijwilligersorganisaties. We ondersteunen vrijwilligersorganisaties bij hun vragen en verstrekken informatie over de ontwikkelingen in vrijwilligerswerk. We verbinden en versterken vrijwilligersorganisaties door hen rondom inhoudelijke thema’s met elkaar in contact te brengen. Wij zetten ons in om vrijwilligerswerk te promoten onder de inwoners van Middelburg, van jong tot oud. Door mooie en inspirerende voorbeelden uit te dragen hopen we (nog meer) inwoners te enthousiasmeren om kennis te maken met vrijwilligerswerk.
    om kennis te maken met vrijwilligerswerk.)
  • Try 3  + (Hi there!)
  • Try 3  + (Hi!)
  • Level 2  + (Hi!)
  • Metingen  + (Hier plaatsen we jaarlijks de metingen van de gemeente Veere. Jaarlijks energieverbruik en duurzame opwekking gekoppeld aan het percentage energie.)
  • Orientation phase Schorerpolder  + (Hier volgen de resultaten van de eerste ontwikkelingsfase van het project Schorerpolder.)
  • Duurzame samenleving - de ontwikkeling van het living lab  + (Hier worden de stappen gedocumenteerd waarin de resultaten van projecten in het grotere, integrale geheel worden geplaatst.)
  • Individual learning paths  + (Hierop worden de interviews gebaseerd)
  • Waar opereren?  + (Hij gaat te rade bij zijn netwerk voor de vraag waar hij het beste geopereerd kan worden.)